sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Audin lokarit ja etupuskuri

Autoin Lilliä Audin etupuskurin ja lokasuojien maalauksessa. Itse hioin toisen lokarin ja ruiskutin siihen pohjat ja pinnat malliksi Lillille ja hän ruiskutti perässä sitten toisen lokasuojan ja puskurin. Tässä oli hyvä työ harjoitella ohjaamista tulevaa opettajan sijaisuutta varten... Ja ammatillisen ohjaajan työhön myös.

 Lokasuojat oli aiemmin maalattu ilmeisesti spray-maalilla joten hioimme ne pehmeäselkäisellä paperilla karkaudella P400  ja sen päälle tuli eristemaali ennen märkää-märälle pohjamaalia. Puskurille ei oltu tehty mitään, tehtaan pohjissa oli.
Eristemaali oli Lechlerin Hydrofan 1K Sealeria ja pohjamaalina Standoxin märkää-märälle pohjamaalia joka ruiskutettiin suoraan eristemaalin päälle, tietysti haihdutusajan jälkeen.
 Värimassana oli Standoxin Standoblue vesiväri, se ruiskutettiin siten, että ensin kevyt harso pohjalle ja heti perään märkä reissu, kontrollikerros tarvittaessa kunnes pinta on ensin kuivunut mataksi. Tässä työssä se kontrollikerros ruiskutettiin pienen pilveilyn vuoksi.
 Lakkana oli Standoxin Easy VOC lakka ja sitä ruiskutettiin kaksi märkää reissua n. 15min välihaihdutuksella. Toki olisi riittänyt ensin puolikas ja siihen perään märkä, mutta itse olen tykästynyt tähän kahteen märkään reissuun. 
Kuvia en hirveästi kerinnyt ottaan, mutta Lillillä on blogissaan vähän enemmän kuvia Audista. 

Tässä valmis lokasuoja.
 Värimassakerros tuli ihan hivenen liian paksuksi, osaan sitten seuraavalla kerralla huomioida sen paremmin. Kunhan nyt tulee tämä Standoblue tutuksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti